Liikunnanohjaaja, 2 työsuhdetta - Turun kaupunki

Liikunnanohjaaja, 2 työsuhdetta - Turun kaupunki

Turun kaupungin liikuntapalvelut hakee vakituisiin työsuhteisiin kahta liikunnanohjaajaa 1.8.2019 alkaen. Uinninvalvonnan lisäksi työtehtäviin kuuluu uimaopetusta ja liikunnanohjausta. Sijoituspaikka on Impivaaran uimahalli, mutta henkilön tulee olla käytettävissä myös muissa uimalaitoksissa. Palkka on KVTES:n mukainen ja työaika on 38,75 h/vko.

Turun kaupungin Liikuntapalvelujen tehtävänä on aktivoida turkulaiset liikkumaan. Työtä tehdään noin sadan ammattilaisen voimin kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Liikuntapalveluilla on kolme päätehtävää, joille kullekin on oma tulosalue; liikuntapaikkojen ylläpito, kuntalaisten liikkumaan aktivointi sekä järjestöliikunnan tukeminen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto sekä riittävä perehtyneisyys vesiliikuntaan.

Tehtävässä edellytetään myös molempien kotimaisten kielten suullista hallintaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hakija on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssin, rantapelastajakurssin, uimaopettajan perus- ja/tai jatkokurssin tai kansainvälisen tason hengenpelastajakurssin. Muut liikunnan, erityisesti vesiliikunnan koulutukset ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/liikunta

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen p. 050 554 6214 (virka-aikana) tai eeva.haapanen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Liikuntapalvelut, Liikuntapaikkaosasto, Uimalaitokset
Osoite: Uimahallinpolku 4, 20320 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan