Liikunnanohjaaja - Pudasjärven kaupunki

Liikunnanohjaaja - Pudasjärven kaupunki

Tule mukaan Luonnostaan liikkuvaan joukkoomme! Pudasjärven kaupungin hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alueella terveyden edistämisen palveluissa on haettavana liikunnanohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtäviin kuuluu terveyden edistämisen palveluiden ja liikuntapalveluiden toiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteutus, erityisliikunnan ohjaaminen, erilaisten ryhmien ohjaaminen, tapahtumien järjestäminen sekä liikunta- ja terveysneuvonta. Työhön lukeutuu myös uinnin opetus- ja valvontatehtäviä, kassatyöskentelyä sekä kansalaisopiston liikuntatarjonnan suunnittelua ja toteutusta. Työ sisältää jonkin verran iltatyötä.

Vaatimukset:

- liikunnanohjaajan tutkinto (amk) tai muu soveltuva koulutus

Eduksi katsotaan:

- kokemus vastaavista tehtävistä
- kokemus erityisliikunnan ohjaamisesta
- uimaopettajan ja valvojan tutkinto (SUH)
- hyvät asiakaspalvelutaidot ja yhteistyökyky
- kielitaito

Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hakemukset sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.pudasjarvi.fi/asukkaille/liikunta-ja-ulkoilu

Liikunta- ja hyvinvointipalvelujen koordinaattori Ismo Miettinen puh. 040 621 1889 (tavoitettavissa puhelimitse 15.4. ja 23.4. ). Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Kulttuuri, nuoriso ja vapaa-aika
Osoite: Tuulimyllyntie 4, Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärvi korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Tutustu työnantajaan