Liikunnanohjaaja - Lahden kaupunki

Liikunnanohjaaja - Lahden kaupunki

Etsimme sinua, LIIKUNNANOHJAAJA, Wellamo-opistolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän opiston liikuntatiimissä ja mahdollisuuden näyttää taitosi sekä kasvattaa omaa osaamistasi.

Liikunnanohjaaja vastaa viriketoiminnasta ja sen kehittämisestä opiston toimialueella. Tehtävään kuuluu myös seudullisen kansalaisopiston ohjaustoimintaa sekä palvelutarjonnan suunnittelua ja toteutusta eri-ikäisille ja erikuntoisille kuntalaisille yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Edellytämme liikunnanohjaajan (AMK) tutkintoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

Eduksi luetaan aiempi työskentely ja osaaminen iäkkäiden ja/tai erityisryhmien parista.

Liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista hakemuksesi liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 24.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Wellamo-opisto on Suomen suurin seudullinen kansalaisopisto. Toimialueenamme on Lahden kaupungin lisäksi Asikkala, Hollola, Kärkölä, Padasjoki, Orimattila ja Myrskylä. Toteutamme laaja-alaisesti eri-ikäisille kansalaisopisto-opetusta, taiteen perusopetusta ja viriketoimintaa.

Lisätietoja

http://www.wellamo-opisto.fi

Rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola
mari.yla-sankola-peltola@lahti.fi, puh. 050 398 5850
Apulaisrehtori Päivikki Tapiola
paivikki.tapiola@lahti.fi, puh. 050 398 5861

Lahden kaupunki, Wellamo-opisto
Osoite: Kirkkokatu 16, 15140 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan