Liikunnanohjaaja - Juupajoen kunta

Juupajoen kunnalla on tarjolla monenlaisia tuntitöitä liikunnan osaajille!
Juupajoen kunta osallistuu Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen, jossa tarjotaan lasten toiveiden mukaisia harrastusmahdollisuuksia iltapäivisin koulupäivän yhteydessä. Kerhoja järjestetään koulukeskuksella ja pienten lasten koululla. Hanketta toteutetaan ensi syksystä lähtien kouluvuoden ajan, ja mahdollisesti tulevinakin vuosina.

Seuraaviin kerhoihin etsitään ohjaajia:
- Monen lajin liikuntakerho ( x 2)
- Tanssikerho

Juupajoen kunnan liikuntatoimella on myös tarjolla liikunnanohjaajan tuntityötä (n. 3-5 h viikossa, 30 ohjauskertaa vuodessa) aikusten ohjattuun liikuntaan.

Ohjattua liikuntaa pyritään järjestämään ikäihmisille ja työikäisille esim. kuntosaliohjaus- ja jumpparyhmillä. Muitakin ehdotuksia ohjatuksi toiminnaksi otetaan avoimin mielin vastaan!

Tuntityötä tarjotaan mielellään myös usealta eri aihealueelta samalle ohjaajalle, jos moniosaamista löytyy!

Ohjaajiksi etsitään 18 -vuotta täyttäneitä. Myös yrittäjät otetaan rekrytoinnissa huomiooon.

Lisätietoja

http://www.juupajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikakoordinaattori Henna Ruostila, p. 040-774 6443 (14.6.-2.7.2021)
Hyvinvointijohtaja Anne Tuovila, p. 050-591 5456 (2.-9.8.2021)

Lisätietoja

Juupajoen kunta

Juupajoki on kaikilta osiltaan väljän, edullisen ja ennen kaikkea turvallisen asumisen maaseutukunta Ylä-Pirkanmaalla. Meiltä on hyvät työssäkäynti- ja asiointiyhteydet maakuntakeskus Tampereen seudulle sekä ympäristökuntiin Orivedelle, Mänttä-Vilppulaan, Ruovedelle ja Jämsän seudulle. Kuntamme on pieni (noin 1800 asukasta), mutta tarjoamme asukkaillemme toimivat peruspalvelut ihmisläheisesti ilman suurta byrokratiaa ja raskaita hallintoportaita. Juupajoen kunta panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin mm. tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut ja ilmaisen kuntosalin.


Osoite: Juupajoen kunta, Koskitie 50, 35500 Korkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat