Liikunnanohjaaja - Lahden kaupunki

Haemme LIIKUNNANOHJAAJAN sijaista ajalle 15.11.2021 - 31.5.2022. Työtehtäviin kuuluvat mm. erityisryhmien liikunnanohjaus, erilaisten tapahtumien suunnittelu, organisointi ja toteutus.

Odotamme hakijalta liikuntaneuvojan (LPT) tai liikunnanohjaajan (AMK) tutkintoa sekä kokemusta eri-ikäisten ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta (lapset-nuoret-aikuiset-ikäihmiset), joustavuutta ja aktiivisuutta sekä asiakaspalvelutaitoa.

Aiempi työkokemus eritysryhmien liikuntaryhmien ohjaamisesta sekä uinninvalvojan kurssin hyväksytysti suorittaminen katsotaan eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävissä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 24.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 13.9.-17.9.2021 klo 9-14: Liikuntapalveluvastaava Jenni Mikkola, sähköposti: jenni.mikkola@lahti.fi, puh. 050 383 6473

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Liikuntapalvelut

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Urheilukeskus, salpausselänkatu 8, 15100 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat