test

Ympäristötekninen toimiala, kunnallistekniikka ja liikunta, liikunta -tulosyksikkö ilmoittaa haettavaksi

liikunnanohjaajan vakituisen tehtävän.

Hakuaikaa on jatkettu 10.12.2021. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu uinninopetus, vesiliikuntaryhmien ohjaus ja uinninvalvonta sekä Kaukaveden palveluiden suunnitteluun ja viestintään liittyvät tehtävät. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä monien asiakasryhmien sekä työyhteisön kesken.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva liikunta-alan tutkinto. Eduksi katsomme hakijalta SUH Ry:n uimaopettaja- ja uinninvalvojatutkintoja sekä aikaisempaa työkokemusta liikunnanohjaajan työstä.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.
Ennen tehtävän alkamista työntekijän tulee suorittaa Kuluttajaviraston säädöksien mukainen hengenpelastusuinti hyväksyttävästi.

Työaika on 38.25 h/vko. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävissä on 6 kuukauden koeaika.

Hae tehtävää sähköisesti kuntarekry.fi 17.12.2021 klo 15 mennessä. Paperisen työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/liikunta/sisaliikuntapaikat/vesiliikuntakeskus-kaukavesi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kajaanin-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalveluvastaava Jari Rajala, puh. 0444214108

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Ympäristötekninen toimiala, Kunnallistekniikka ja liikunta

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Jokikatu 5, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat