test
Liikunnanohjaaja - Liedon kunta

Liikunnanohjaajan hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin toimitetut hakemukset huomioidaan myös tässä haussa.

Haemme Liedon kunnan vapaa-aikapalveluihin liikunnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022-30.6.2022. Työtehtävässä katsotaan eduksi työskentely lasten ja nuorten parissa.

Liikunnanohjaajan työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten kerhojen ja pienryhmien ohjaus, liikunnallinen ja toiminnallinen nuorisotyö, kouluyhteistyö, leiri- ja retkitoiminta sekä viestintä. Haettavana olevan liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu lisäksi kerhotoiminnan koordinointia, nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen.
Hakijalta edellytetään kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, liikunnanohjaustyöstä sekä liikunta-alan ja/tai nuorisotyön kokemusta. Odotamme liikunnallisuutta, kasvatuksellista otetta lasten ja nuorten kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän edellytys: soveltuva liikunta-alan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä työkokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Hakijalla voi olla myös nuorisoalan tutkinto. Hakijan oma liikunnan harrastuneisuus katsotaan eduksi.
Työaika 38,25 t/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme valinnassa kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Hakijoiden haastattelut ovat 27.1.2022.

Liedossa 12.1.2022

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapalveluiden vastaava Helinä Nuutinen, puh. 0505410406 tai vapaa-aikasuunnittelija Marjaana Tamminen, puh. 050 569 0952.

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Nuoriso ja kulttuuri

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat