Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - Someron kaupunki

Etsimme joukkoomme

LIIKUNNANOHJAAJAA

Tervetuloa alan osaajien joukkoon Someron kaupungin liikuntapalveluihin! Sinä pirteä, oma-aloitteinen liikunta-alan ammattilainen, tarvitsemme juuri sinua. Tässä työssä pääset toimimaan monipuolisella kentällä ja saat oman äänesi kuuluviin. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja toimintaympäristöäsi.

Sinulta löytyy taito hakea, hallita ja toteuttaa hankkeita. Suomen harrastamisen mallin -hankkeen koordinointi Somerolla on yksi iso kokonaisuus työssäsi, johon pääset heti käsiksi. Hankkeen koordinoinnissa tukenasi on toinen liikunnanohjaaja sekä vapaa-aikapäällikkö.

Työssäsi pääset toteuttamaan sekä kehittämään liikuntaneuvontapalvelua yhteistyössä kollegasi kanssa. Yksilö- ja ryhmämuotoinen elintapa-/liikuntaneuvonta on vakiintunut Somerolla pysyväksi palveluksi kolmivuotisen liikuntaneuvonnan kehittämishankkeen myötä.

Liikunnanohjaajan työtehtävässä ohjaat ikääntyneiden sekä työikäisten matalankynnyksen ryhmiä, suunnittelet sisältöjä sekä toteutat viestintää. Ohjaustyö kohdentuu osin myös lapsiin, nuoriin ja perheisiin. Toteutat varhaiskasvatuksen kanssa yhteistyössä 5-vuotiaiden motoriikkakerhoa sekä organisoit varhaiskasvatuksen liikuntasalivuoroja monitoimitalolla. Lisäksi tehtävään kuuluu liikuntakokeilujen ja tapahtumien järjestäminen eri yhteistyötahojen kanssa useille eri kohderyhmille.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Saman katon alta löytyvät Someron uimahalli Loiske, kuntosali Kareliini sekä monitoimitalo toimivat työympäristönäsi. Kanssasi työskentelee osaava, yhteisöllinen ja asiantunteva liikuntapalveluiden tiimi - liikunnanohjaajia, uimaopettaja, uimavalvojat, asiakaspalvelijat ja esihenkilösi vapaa-aikapäällikkö.

Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25h), mikä koostuu pääsääntöisesti päivätöistä (klo 8-16), mutta sisältää vaihtelevasti myös pari iltapainotteista päivää. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Someron liikuntapalveluiden työntekijöillä on kaupungin Epassin hyvinvointietuuden lisäksi mahdollisuus käyttää uimahalli Loiskeen ja kuntosali Kareliinin tiloja maksutta työn vaatiman fyysisen kunnon ylläpitämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvojan ammattitutkinto, liikunnan ammattitutkinto, liikunnanohjaajan tutkinto (AMK) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Eduksi katsomme liikunnanohjaajan tutkinnon (AMK). Arvostamme liikunta-alalla kerrytettyä monipuolista työkokemusta.

Huomioithan hakiessasi seuraavat yleiset ehdot:
- Ennen viran vastaanottamista on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
- Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 31.1.2023. Työsuhde alkaa 20.2.2023 tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö
Mira Teräväinen
mira.teravainen@somero.fi
0447791265

Lisätietoja

Someron kaupunki

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Kiiruuntie 6, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat