Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin liikuntapalvelut hakee liikunnanohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika on voimassa 5.6.2023 klo 15.00 asti.

Liikuntapalvelut edistää kaupunkilaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja motivoi heitä liikunnalliseen elämäntapaan. Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu liikunnanohjaus, kouluyhteistyö, liikuntaneuvonta, liikuntatilojen tilavarausten hallinnointi sekä erilaiset tapahtumat.

Hakijalta edellytetään liikunnanohjaajan tutkintoa (AMK) tai muuta vastaavaa soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta. Katsomme eduksi uimaopettajan pätevyyden ja kyvyn käyttää sekä olla esillä sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi arvostamme soveltavan liikunnan koulutusta ja osaamista. Työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Ryhmänohjausnäyttötunti on osa valintaprosessia.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työ- ja opiskelutodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Työtehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Liity hyvän piiriin. Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme työtä, jossa saa vaikuttaa ja tuemme työssä kehittymistä aktiivisesti. Kaupunki tukee työntekijöidensä työhyvinvointia hyvinvointietuudella ja hyvillä ennakoivilla työterveyshuoltopalveluilla.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/hyvinvointi-ja-vapaa-aika/liikuntapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikunnan palvelukoordinaattori Jarno Schutskoff p. 050 309 4545

Lisätietoja

Kangasalan kaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Kuohunharjuntie 9, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat