Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, kamarimusiikista ja Kalevalasta, sekä vahvasta ja yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua.

Oletko asiakaspalveluhenkinen, pidät työskentelystä pienessä työyhteisössä ja haluat kehittää turvallisen uimahallin olosuhteita sekä kuntalaisten liikkumismahdollisuuksia?

Haemme määräaikaieen työsuhteeseen oma-aloitteista, reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja positiivista liikunnanohjaajaa. Ensisijaisesti toivomme, että pystyt toiminaan Tukesin ohjeen mukaisesti uinninvalvojana ja sinulla on uimaopettajan koulutus. Huomioithan, että voit suorittaa tarvittaessa hengenpelastusnäytön ennen työsuhteen alkua.

Työpaikka sijaitsee Kuhmon uimahallissa. Työtehtäviin kuuluvat uinninvalvonta, vesijumppien ohjaus, uinnin opetus, tapahtumien tuottaminen, kassapalvelu ja asiakasneuvonta sekä liikuntapaikan hoitoon liittyvät tehtävät.

Liikunnanohjaajan tutkinto, vesiliikuntaryhmien ohjaustaidot ja voimassa olevat ensiaputaidot katsomme eduksi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavissa tehtävissä.

Toivomme sinulta vastuunottokykyä, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävä on kokoaikainen ja siihen sisältyy ilta- ja lauantaitöitä. Tehtävään palkattavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Määräaikainen tehtävä sijoittuu ajalle 11.9.-31.12.2023. Tehtävissä on yhden (1) kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Työajan määrittää uimahallin aukioloajat maanantaista lauantaihin. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti tehtävän vaativuuden mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on vähintään 2258,73 euroa.

Toivottavasti kiinnostuit!

Hakemukset pyydämme toimittamaan 30.9.2023 klo 23.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

https://www.kuhmo.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikuntapalvelut/uimahalli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Pulkkinen p. 044 7255 424, Riikka Kähkönen p. 044 7255 423

Lisätietoja

Kuhmon kaupunki

Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 320 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!


Osoite: Kuntokatu 1, 88900 Kuhmo
Kuhmon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat