Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - Porin kaupunki

Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikkö etsii palvelukseensa liikunnanohjaajaa lasten ja nuorten liikunnan suunnitteluun, organisointiin ja ohjaukseen mahdollisimman pian tai viimeistään 1.12.2022 alkaen.
Pääasiallinen työskentelypisteesi on Porin keskustan uimahallilla yhdessä toisen liikunnanohjaajan kanssa, jonka työparina toimit. Työskentelet myös muissa Porin kaupungin liikuntapaikoissa.

Työnkuva on uusi ja toivomme sinulta kehittävää ja innostunutta asennetta työhön. Tavoitteena on saada porilaiset lapset ja nuoret liikkumaan aktiivisesti. Tehtävänäsi on suunnitella, organisoida ja ohjata lasten ja nuorten liikuntaa. Lisäksi tehtäväkuvaan kuuluvat lasten ja nuorten terveyden, hyvinvoinnin ja liikunta-aktiivisuuden edistäminen ja lisääminen sekä koulujen kilpailutoiminnan ja Liikuntapolku -toiminnan koordinointi ja toteutus yhdessä työparin kanssa.

Tehtävät suoritetaan itsenäisesti tai työparin kanssa ja tehtävässä edellytetään ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä, kehittävää työotetta ja asiakaslähtöisyyttä. Tehtäväkuvaan kuuluu lisäksi yhteistyötä kaupungin muiden toimijoiden sekä alueen 3. sektorin edustajien kanssa.
Viestintätaidot ja eri viestintäkanavien, erityisesti sosiaalisen median, vahva osaaminen ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työntekijän tulee omata myös valmiuksia moniammatilliseen yhteistyöhön. Työ sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjaajan (opisto tai AMK) tai liikuntaneuvojan tutkinto. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2219,53 €/kk. Tehtävä täytetään 6 kk koeajalla. Toimeen valittavan on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 1852 tai p. 044 701 3421

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalveluiden esimies Johanna Kuusisto p. 044 701 1412

Lisätietoja

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Liikunta- ja nuorisoyksikkö

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat