Liikunnanohjaaja - Turun kaupunki

Turun kaupungin liikuntapalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen liikunnanohjaajaa 2.2.2021-31.7.2022. Liikunnanohjaaja vastaa yhdessä toisen liikunnanohjaajan kanssa alakoulujen uimaopetuksesta, uimaopetustoiminnan organisoinnista, oppilaiden valvonnasta pesu- ja pukuhuonetiloissa sekä viestinnästä yhteistyötahojen kanssa. Uimaopetuksen lisäksi työtehtäviin kuuluu uinninvalvontaa ja liikunnanohjausta. Haemme naispuolista uimaopettajaa, sillä työ pitää sisällään tyttöjen valvontaa pesu- ja pukuhuonetiloissa. Sijoituspaikka on Impivaaran uimahalli, mutta henkilön tulee olla käytettävissä myös muissa uimalaitoksissa. Torstaisin koululaisuinteja on Petreliuksen uimahallissa. Palkka on KVTES:n mukainen 2 147 €/kk ja työaika on 38,25 h/vko.

Turun kaupungin liikuntapalvelujen tehtävänä on aktivoida turkulaiset liikkumaan. Työtä tehdään noin sadan ammattilaisen voimin kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Liikuntapalveluilla on kolme päätehtävää, joille kullekin on oma tulosalue; liikuntapaikkojen ylläpito, kuntalaisten liikkumaan aktivointi sekä järjestöliikunnan tukeminen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto, riittävä liikunta-alan tuntemus sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) edellyttämä uimaopettajan pätevyys.

Tehtävässä edellytetään myös molempien kotimaisten kielten suullista hallintaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hakija on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssin, rantapelastajakurssin, uimaopettajan perus- ja/tai jatkokurssin tai kansainvälisen tason hengenpelastajakurssin. Muut liikunnan, erityisesti vesiliikunnan koulutukset ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/liikunta

Tutustu työnantajaan

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen p. 050 554 6214 (virka-aikana) tai eeva.haapanen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Liikuntapalvelut, Liikuntapaikkaosasto, Uimalaitokset
Osoite: Uimahallinpolku 4, 20320 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.