Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja, tuntiohjaajan lyhyet sijaisuudet - Espoon kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Espoon kaupungin liikunnanohjauspalveluiden lyhyisiin sijaisuuksiin eli niin kutsuttuihin keikkatöihin liikunnanohjaaja-nimikkeellä. Haastatteluiden kautta valitut henkilöt (nimi, puhelin ja sähköposti) ilmoitetaan työvoimavuokrauspalvelut SEUREn työvoimaksi liikunnanohjaaja-nimikkeellä.

Haemme liikunta-alan ammattilaisia sekä liikunta- ja/tai fysioterpia-alan opiskelijoita tuntiohjaajiksi lyhyisiin sijaisuuksiin uimaopettajan ja liikunnanohjaajien tehtäviin. Tehtävät sisältävät alkoulujen uimaopetusta sekä seniorieden ja erityisryhmien liikuntaryhmien ohjaamista. Liikuntaryhmät sisältävät sisä- ja ulkoliikuntaa mm. vesijumpat, lattiajumpat, kuntosalitunnit, palloilu ja ulkojumpat. Työskentelypisteitä on ympäri Espoota. Työtä on tarjolla maanantaista perjantaihin, päivisin ja iltaisin (illat ma-to). Voit itse päättää, milloin teet keikkoja.
Toivomme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme liikunnanohjaajan työssä suomen kielen taitoa. Uimaopetusta annetaan ruotsinkielisille oppilaille ruotsiksi. Uimaopettajan tehtävissä kelpoisuusvaatimuksena on uimaopettajan tutkinto.

Lähetettyäsi hakemuksen, käsittelemme sen ja kutsumme mahdollisesti työhaastatteluun. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Seure takaa varman palkanmaksun kahden viikon välein. Espoossa ohjauskerran palkka on 17-38 eur. Seure tarjoaa OmaSeure mobiilisovelluksen, jonka kautta työntekijä varaa työvuorot 24/7 ja hoitaa helposti työsuhdeasiat. Lisäksi työntekijöiden asiakaspalvelu palvelee ma-pe.

Työpaikan nimi: Liikuntapalvelut, Liikunnan ohjaustoiminta
Työaika: Itse määriteltävissä

Kelpoisuusvaatimus: Liikunta- tai fysioterapia-alan tutkinto tai alan riittävät opinnot.

Tehtävä edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.

Tehtävässä edellytetään vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta lasten uimaopettamisesta/senioreiden ja erityisryhmien liikuntaryhmien ohjaamisesta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/liikunta-ja-luonto/ohjattu-liikunta-liikuntaryhmat-ja-kurssit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapäällikkö Virpi Mikama, virpi.mikama@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Elinvoiman tulosalue, Liikunnan ja urheilun tulosyksikkö, Liikuntapalvelut, Liikunnan ohjaustoiminta

Elinvoiman tulosalueen tehtävänä on kaupungin elinvoima- ja kilpailukyvyn vahvistaminen sekä kulttuurin, liikunnan ja urheilun roolin korostaminen vetovoimatekijöinä.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat