Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät 40 000 asukkaamme arjesta mahdollista.

Haemme Tuusulan kunnan vapaa-aikapalveluihin uudelleen

LIIKUNNANOHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Tuusulan uimahallipalveluihin.

Liikunnanohjaaja vastaa uinninopetuksesta ja -valvonnasta, vesiliikunnan-, kunto- ja terveysliikunnan ohjauksesta sekä erityisryhmien liikunnan ohjaustehtävistä. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Liikunnanohjaajan peruspalkka on 2298,22 eur/kk. Työaika on 38,25 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Edellytämme hakijalta vähintään liikuntaneuvojan tutkintoa sekä kuluttajaviraston tehtävään vaadittavia vähimmäisvaatimuksia. Toivomme, että sinulla on kokemusta uinninopetuksesta, liikunnanohjauksesta sekä uinninvalvonnasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa uimahallin esimies Pasi-Jussi Hyytinen, 040 314 3495, pasi-jussi.hyytinen@tuusula.fi

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 14.8.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Tehtävä on julistettu uudelleen haettavaksi kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

uimahallin esimies Pasi-Jussi Hyytinen, 040 314 3495, pasi-jussi.hyytinen@tuusula.fi

Sinulle suositellut työpaikat