Liikunnanohjaaja, uimaopetus, päivätyö, sijaisuus - Espoon kaupunki

Liikunnanohjaaja, uimaopetus, päivätyö, sijaisuus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu Espoon alakoulujen ja esiopetuksen uimaopetuksen suunnittelu, toteutus ja seuranta Leppävaaran uimahallissa. Opetukseen kuuluu sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut. Yhtä uimaopetuksen oppituntia toteuttaa kaksi liikunnanohjaajaa esikouluista neljänsiin luokkiin. Tekniikkaryhmän uimaopetus järjestetään 5-6 -luokkalaisilla. Uimaopetustyö jakaantuu yhteistyössä uimaseuran uimaopettajan kanssa kolmelle kaupungin liikunnanohjaajalle 24 opetustuntia/vko/liikunnanohjaaja koulujen lukukausien aikana. Lisäksi osoitetaan muita liikunnanohjaajan työtehtäviä. Lukuvuoden ulkopuolisina aikoina liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu liikunnanohjaajan työtehtävät, muun muassa matalan kynnyksen loma-ajan liikunnan ja tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Haastatteluihin kutsutaan viikolla 32.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai vastaava opistotasoinen tutkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten uimaopetuksesta ja lasten ryhmien ohjaamisesta.
Arvostamme erityisuinnin osaamista, tiimityöosaamista ja eri ikäisten liikunnan ohjauskokemusta. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  • Leppävaaran uimahalli
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-3-1326-19
  • 2358,46€ / kk
  • 17.7.2019 - 2.8.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Liikunnanohjaaja Elina Pennanen 040 546 0122 1.-9.7. ja 30.7.-2.8.

Leppävaaran uimahalli
Osoite: Veräjäpellonkatu 15, 02650 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tutustu työnantajaan