Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja-Uimavalvoja - Someron kaupunki

Etsimme joukkoomme

LIIKUNNANOHJAAJA-UIMAVALVOJAA

Sinä iloinen ja ihmisläheinen liikunnanohjaaja-uimavalvoja, toivotamme sinut tervetulleeksi Someron kaupungin liikuntapalveluihin. Saman katon alta löytyvät Someron uimahalli Loiske, kuntosali Kareliini sekä monitoimitalo toimivat työympäristönäsi. Kanssasi työskentelee osaava, yhteisöllinen ja asiantunteva liikuntapalveluiden tiimi - liikunnanohjaajia, uimaopettaja, uimavalvojat, asiakaspalvelijat ja esihenkilösi vapaa-aikapäällikkö.

Pääpaino liikunnanohjaajan työtehtävässä on ikääntyneiden sekä työikäisten matalankynnyksen ohjaustyössä ja sisältöjen suunnittelussa sekä viestinnässä. Ohjaustyö kohdentuu osin myös lapsiin, nuoriin ja perheisiin. Lisäksi tehtävään kuuluu liikuntakokeilujen ja tapahtumien järjestäminen eri yhteistyötahojen kanssa useille eri kohderyhmille.

Ryhmäliikuntakalenterimme pyörii viikot 2-17 ja 35-50 (ei viikot 8 ja 42). Ohjaustunnit sijoittuvat ma-pe väliselle ajalle pääosin päivävuoroon mukaan lukien yhden iltaohjauspäivän. Ohjaustunnit pitävät sisällään vesijumppien, kuntosaliryhmien sekä muiden matalankynnyksen jumppien ohjausta.

Ryhmäliikuntakalenterin ulkopuolella työnkuvaasi kuuluu uinninvalvonta uimahalli Loiskeen tiloissa. Uinninvalvontaa varten sinun tulee suorittaa uinninvalvojan testiuinti hyväksytysti. Tämän lisäksi opetamme sinut toimimaan asiakaspalvelussamme, jotta voit tarvittaessa hoitaa asiakaspalveluhenkilöiden tauotusta.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25h), mikä koostuu pääsääntöisesti päivätöistä (klo 8-16), mutta sisältää kausiluontoisesti myös aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Someron liikuntapalveluiden työntekijöillä on kaupungin Epassin hyvinvointietuuden lisäksi mahdollisuus käyttää uimahalli Loiskeen ja kuntosali Kareliinin tiloja maksutta työn vaatiman fyysisen kunnon ylläpitämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvojan ammattitutkinto, liikunnan ammattitutkinto, liikunnanohjaajan tutkinto (AMK) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemus yllä mainituista tehtävistä luetaan eduksi. Tehtävään valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Someron uimahallin ison altaan syvin kohta 2m. Tarjoamme mahdollisuuden testiuinnin harjoitteluun sekä annamme tarvittaessa opastusta testin suorittamiseen.

Huomioithan hakiessasi seuraavat yleiset ehdot:
- Ennen viran vastaanottamista on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
- Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 31.1.2023. Työsuhde alkaa 20.2.2023 tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö
Mira Teräväinen
mira.teravainen@somero.fi
0447791265

Lisätietoja

Someron kaupunki

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Kiiruuntie 6, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat