Liikunnanohjaaja / uimavalvoja (sijaisuus) - Raahen kaupunki

Hoitovapaan sijaisuus, määräaikainen (HAKU AIKAA JATKETTU)

Liikunnanohjaajan / uinninvalvojan ensisijaisena tehtävänä on huolehtia valvonnasta ja asiakasturvallisuudesta allas- pesu- ja pukuhuonetiloissa. Työn tavoitteena on onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ennaltaehkäiseminen rakenteita, poikkeavaa käytöstä ja siisteyttä tarkkailemalla. Liikunnanohjaajan / uinninvalvojan on osattava toimia tilanteen vaatimalla tavalla erilaisissa asiakastilanteissa. Liikunnanohjaaja / uinninvalvoja raportoi, viestii sekä ohjaa poikkeustilanteissa muuta uimahallihenkilökuntaa ja asiakkaita. Liikunnanohjaaja / uimavalvoja suunnittelee ja toteuttaa erilaisille ja eri-ikäisille suunnattuja liikuntaryhmien ohjauksia, uimakouluja, koululaisuinteja ja liikuntatapahtumia yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työn tavoitteena on edistää eri-ikäisten liikkumista, terveyttä ja hyvinvointia ja taata asiakkaille miellyttävä ja rentouttava asiakaskäynti.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolisia liikunnanohjaustaitoja. Lisäksi oman osaamisen jatkuva kehittäminen sekä pelastus-, ja ensiaputaitojen ylläpito on tärkeää.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava liikunta-alan soveltuva koulutus. Liikunnanohjaajalta / uimavalvojalta edellytetään hyväksytysti suoritettua pelastusuintia.

Työ on kaksivuorotyötä, 38,25 h/vko.
Sijaisuus alkaa 29.7 2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 26.6.2022.
Palkkaus KVTes
Raahen kaupunki, Kuntokeidas Vesipekka

Hakuaika tehtävään päättyy 23.7.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.vesipekka.fi
http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot Maiju Lehtelä maiju.lehtela@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala
Osoite: Uimahallintie 8, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat