Liikunnanohjaaja/uinninvalvoja - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja/uinninvalvoja - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja / uinninvalvoja

Haluaisitko olla meille vahvistus sinä uinninvalvontatyöstä ja liikunnanohjauksesta kiinnostunut liikunnanohjaaja-/ uinninvalvoja? Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä, lapsiystävällinen, siisti ja meillä on monipuolinen liikuntatarjonta.

Haemme liikunnanohjaaja / uinninvalvojaa vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2019 lähtien.

Tehtävänkuvaasi kuuluu uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu sekä liikunnanohjaus lasten, nuorten, työikäisten ja senioreiden parissa. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää viikonlopputöitä. Pätevyysvaatimuksena on liikunnanohjaajan perustutkinto, liikuntaneuvoja tai liikunnan ammattitutkinto. Työkokemus yllämainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi.

Toimeen valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Kirkkonummen uimahallin ison altaan syvin kohta on neljä metriä. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2 137,56 €.

Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari, puh. 040 126 9625 etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi
Lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 231512). Haku päättyy 22.5.2019 klo 12.00.

SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Vapaa sivistystyö, Uimahallipalvelut
Osoite: Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan