Liikunnanohjaaja , uinninvalvoja - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja , uinninvalvoja - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja / uinninvalvoja

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee reipasta ja iloista liikunnanohjaaja / uinninvalvojaa vakituiseen työsuhteeseen 30.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänkuvaan kuuluu uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu sekä liikunnanohjaus lasten, nuorten, työikäisten ja senioreiden parissa. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimeen valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Kirkkonummen uimahallin ison altaan syvin kohta on neljä metriä. Testiuinteja ja haastatteluja käydään jo ennen hakuajan päättymistä.

Pätevyysvaatimuksena on liikunnanohjaajan perustutkinto, liikuntaneuvoja, liikunnan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemus yllämainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2 137,56 €. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin perjantaihin 20.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa liikunnanohjaajien esimies Oona Weckman p.040 779 4971 etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Vapaa sivistystyö, Uimahallipalvelut
Osoite: Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.