Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja / Uinninvalvoja - Raahen kaupunki

Oletko liikunta-alan ammattilainen, joka tuntee vesiliikunnan salat, ja etsit uusia haasteita urallasi? Haluatko olla mukana rakentamassa kehittämismyönteistä liikuntapalvelua tulevaisuudessa?

Haemme moniammatilliseen joukkoomme LIIKUNNANOHJAAJA/UINNINVALVOJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Kuntokeidas Vesipekkaan.

Liikunnanohjaaja vastaa uinninopetuksesta ja -valvonnasta, vesiliikunnan-, kunto- ja terveysliikunnan ohjauksesta sekä eri kuntotestauksista. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työn vaatimukset
- Liikunnanohjauksen perustutkinto tai liikunnanohjaaja AMK.
- Kelpoisuusvaatimuksena suoritettu Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uimaopetuskurssia ja/tai uinninvalvojan kurssi

Eduksi katsotaan
- Tehtävässä eduksi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä
- Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja osaat hyödyntää niitä työssäsi.
- Toimintatavoiltasi olet suunnitelmallinen, itseohjautuva ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja.

Työ on 2-vuorotyötä, joka sisältää viikonlopputyötä, työaika 38,25h/vko.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan 2308,75 €/kk + kokemuslisät.

Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen työtehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 10.8 klo 21.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakuavain 455026).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalvelupäällikkö Toni Ojala p. 040 130 8240 sekä liikuntapalvelukoordinaattori Janne Mykkänen p. 044 028 9200 (Lisätietopyynnöt tehtävästä 25.7. alkaen)

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Liikuntapalvelut

Raahen kaupungin liikuntapalvelut vastaa kaupungin liikuntapaikoista, -alueista ja -rakennuksista sekä tuottaa näihin liittyviä liikuntapalveluita. Luomme päivittäisellä työllämme liikkumiselle ja harrastamiselle hyvät ja turvalliset puitteet Raahessa.

Tule merenrantakaupunki Raaheen! Olet tervetullut osaksi joukkojamme!


Osoite: Uimahallintie 8, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat