Skip to main content
test
Liikunnanohjaaja - uinninvalvoja - Kirkkonummen kunta

Etsimme Sinua, liikunta-alan osaaja, töihin Kirkkonummen uimahallille liikunnanohjaaja-uinninvalvojaksi vakituiseen työsuhteeseen! Uimahalli- ja liikunnanohjauspalveluiden päätavoitteena on kuntalaisten liikkumisen lisääminen. Työ alkaa 20.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaasi kuuluu uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu sekä monipuolinen liikunnanohjaus lasten, nuorten, työikäisten ja senioreiden parissa uimahallin tiloissa. Tässä työtehtävässä Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi liikunta-alan ammattilaisena sekä vaikuttaa myös työtehtäviesi sisältöön. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Viikoittaisesta työajasta on käytettävissä 1-2 tuntia työtehtävien kannalta oleellisen fyysisen kunnon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 267,56 euroa kuukaudessa.
Uudelle liikunnanohjaaja-uinninvalvojalle maksetaan kuuden (6) kuukauden koeajan päättymisen jälkeen kuuden (6) kuukauden ajalta 150 euroa/kk rekrytointilisä. Edellytyksenä rekrytointilisän myöntämiselle on toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde ja kelpoisuusvaatimusten täyttyminen. Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuisuuksia. Vuoden 2023 kunnan työntekijöiden henkilöstöetuja ovat muun muassa maksuton uintimahdollisuus uimahallissa, kansalaisopiston kursseja 200 euroon saakka sekä mahdollisuus osallistua useisiin erilaisiin harrastuskerhoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvojan ammattitutkinto, liikunnan ammattitutkinto, liikunnanohjaajan tutkinto (AMK) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemus yllä mainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Tehtävään valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Kirkkonummen uimahallin ison altaan syvin kohta on neljä metriä. Tarjoamme mahdollisuuden testiuinnin harjoitteluun sekä annamme tarvittaessa opastusta testin suorittamiseen. Testiuinteja ja haastatteluja voidaan käydä jo hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisuuksien mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävää täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin maanantaihin 13.2.2023 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 471243).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastaava liikunnanohjaaja Miikka Tulla p. 040-7794971 ja vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Ville Saikko p. 040-3551455, sähköpostit etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alan ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat