Liikunnanohjaaja/uinninvalvoja ( hakua jatkettu) - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja/uinninvalvoja ( hakua jatkettu) - Kirkkonummen kunta

Liikunnanohjaaja / uinninvalvoja

Haluaisitko olla meille vahvistus sinä uinninvalvontatyöstä ja liikunnanohjauksesta kiinnostunut liikunnanohjaaja-/ uinninvalvoja? Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä, lapsiystävällinen, siisti ja meillä on monipuolinen liikuntatarjonta.

Haemme liikunnanohjaaja / uinninvalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 20.6.2019 saakka. Tehtävänkuvaasi kuuluu uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu sekä liikunnanohjaus lasten, nuorten, työikäisten ja senioreiden parissa. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää viikonlopputöitä. Työ alkaa mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Testiuinteja ja haastatteluja käydään jo ennen hakuajan päättymistä.

Pätevyysvaatimuksena on liikunnanohjaajan perustutkinto, liikuntaneuvoja tai liikunnan ammattitutkinto. Työkokemus yllämainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Rami Kosonen p. 040-1269495 tai etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin keskiviikkoon 27.2.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Rami Kosonen p. 040-1269495 tai etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi.

SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Vapaa sivistystyö, Uimahallipalvelut
Osoite: Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan