Skip to main content
test

Ylivieska on kasvun kaupunki - Se on kokoansa isompi!

Haemme kaupungin liikuntapalveluihin

LIIKUNNANOHJAAJAA määräaikaiseen tehtävään ajalle
8.1.2024 - 31.5.2024.

Liikunnanohjaajan tehtävät sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin Ylivieskan liikuntakeskuksessa ja sen läheisyydessä. Liikuntapalvelut tarjoavat viikossa ohjattuja liikuntaryhmiä noin 25 sisältäen muun muassa erilaista ryhmäliikuntaa, vesiliikuntaa, uinninopetusta ja erityisryhmien liikuntaa. Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu myös uinninvalvontaa. Ohjattujen liikuntaryhmien sekä uinninvalvonnan toteutuksesta vastaa neljän hengen liikunnanohjaaja tiimi, jonka jäsenenä pääset toimimaan.

Mikäli olet oma-aloitteinen, joustava, yhteistyökykyinen ja nautit vastuullisesta työskentelystä ihmisten parissa, olet juuri oikea henkilö. Edellytämme tehtävään 18-vuoden ikää, hyväksytysti suoritettua uinninvalvojan uintitestiä (mahdollisuus suorittaa ennen tehtävän alkua Ylivieskan uimahallissa). Liikunta-alan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus / kokemus katsotaan eduksi tehtävään. Myös alan opiskelijat huomioidaan!

Liikunnanohjaajan määräaikainen tehtävä on kestoltaan 8.1.2024 - 31.5.2024. Työaika sijoittuu vaihdellen klo 06 ja 21 välille maanantaista lauantaihin.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Mikäli kiinnostuit, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja täytä hakemus! Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Joose Kemppainen, joose.kemppainen@ylivieska.fi, 044 4294 423

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Liikuntapalvelut

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä 15 300 asukkaan kaupunki. Keskellä Pohjanmaan lakeuksia sijaitseva Kasvun kaupunki on vilkas ja nuorekas ihmeidentekijä. Ylivieska on kokoansa isompi – noin 76 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.


Osoite: Närhitie 2, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat