Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungille liikunnanohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kajaanin kaupungin liikunnanohjaajat toimivat Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä.

Liikunnnaohjaajan tehtäviin kuuluu mm.

- Uimaopetus esi- ja alakouluille
- Vesiliikunnanohjaus
- Uinninvalvonta
- Liikuntaneuvontapuhelin
- Tarjottavien liikuntapalveluiden suunnittelu ja toteutus

Työ on kaksivuorotyötä Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aukiolojen mukaisesti.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä toimia osana ryhmää sekä liikunnallisuutta.

Tehtävään valittavalta edellytetään uinninvalvojan testiuinnin hyväksyttyä suoritusta (suoritus
haasteteltavilta haastattelun yhteydessä), Liikunta-alan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa.
Katsomme eduksi suoritetut SUH:n uinninvalvoja- ja uimaopettajatutkinnot.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 8.7.2022 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "liikunnanohjaaja".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaani.fi/kulttuuri-ja-liikunta/vesiliikuntakeskus-kaukavesi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rajala Jari liikuntapalveluvastaava, 044 4214 108, jari.rajala@kajaani.fi

Lisätietoja

Kunnallistekniikka ja liikunta

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Jokikatu 5, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat