Skip to main content
test
Liikunnanohjaajien määräaikaiset tehtävät - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut hakee

LIIKUNNANOHJAAJIA

eri mittaisiin kausiluonteisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin.

Eri ikäisten ohjattuliikunta on osa monipuolista kuntalaisten liikkumisen edistämistä. Liikuntapääkaupunki Jyväskylä tarjoaa kaikenikäisille kuntalaisille kattavat mahdollisuudet liikunnan ja urheilun harrastamiseen. Kaupungin liikuntapalvelujen yksi tärkeä tehtävä on järjestää terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja kuntalaisille. Kokonaisuus käsittää muun muassa lähes 400 lasten ja nuorten, aikuisten ja iäkkäiden liikuntaryhmää vuosittain, asuinalueille kohdennettua toimintaa, liikuntaneuvontaa sekä muuta terveyden edistämisen palveluverkostoyhteistyötä. Liikunnanohjaajana pääset osaksi liikuntapalvelujen 140 työntekijän vireää ja moniammatillista työyhteisöä.

Liikunnanohjaaja työskentelee osa-aikaisesti määräaikaisena tuntityöntekijänä erilaisissa liikunnanohjaustehtävissä sekä uimaopetuksessa. Liikuntaryhmiä on tarjolla monipuolisesti eri kohderyhmille lapsista seniori-ikäisiin. Etsimme liikunnanohjaajia erityisesti vesiliikunnan ryhmiin, kuntosaliohjauksiin ja uimaopetukseen. Ryhmäliikuntatunteja on arkisin päivä- ja ilta-aikaan sekä lauantaina aamupäivisin. Lisäksi tarve on satunnaisten tuntien sijaisuuksiin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on liikunta-, kasvatus- tai terveysalan tutkinto tai tutkintoon johtavat edellä mainitut opinnot. Huomioimme myös muut tehtävänkuvaan soveltuvat kurssisuoritukset. Uimaopettajilta pätevyydeksi hyväksytään Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH:n) uimaopettajan tutkinto tai sitä vastaava koulutus.

Liikunnanohjaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa ensiapukoulutusta tai osallistumista liikuntapalvelujen järjestämään hätäensiapukoulutukseen. Vesiliikunnan ohjaajien ja uimaopettajien tulee suorittaa riittävän pelastustaidontesti. Testi suoritetaan AaltoAlvarin 25 m:n altaassa. Testissä uidaan altaan matalasta päädystä syvään päähän ja sukelletaan nukke pohjasta altaan syvimmästä kohdasta (4 m). Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostavaa asennetta. Katsomme eduksi myös soveltavan liikunnan ohjauskokemuksen ja osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Hakemuksia käydään läpi säännöllisesti, sijaisuuksia täytetään tarpeen mukaan. Tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelussa. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla (voit päivittää hakemustasi Kuntarekry-järjestelmässä).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava liikunnanohjaaja, Elina Oinonen, p.050 312 5423
Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko, p.040 3540580
sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Liikuntapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat