Skip to main content
test
Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori - Lumijoen kunta

Lumijoen kunnassa on haettavana

määräaikainen liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorin toimi ajalle 10.1.2023-31.12.2024

Toimi sisältää monipuolisen tehtävän eri-ikäisten kuntalaisten liikkumisen edistämisen, liikunnanohjaamisen ja neuvonnan parissa sekä hyvinvointiyhteistyötä kunnan eri toimialueiden kanssa. Toimeen kuuluu myös liikuntavälineiden ja liikuntapaikkojen yleisiä järjestelytehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnan ammattitutkinto, liikuntaneuvojan tutkinto tai liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva koulutus/aiempi opistotason liikunnanohjaajan tutkinto.

Työssä tarvitaan hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustavuutta ja järjestelykykyä. Toimen hoitaminen edellyttää myös itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan hyvä lajituntemus, liikunnallinen tausta ja kokemus eri-ikäisten kanssa työskentelystä sekä ravinto-opin tuntemus.Arvostamme kokemusta hyvinvointityöstä. Eduksi katsotaan myös oman auton käyttömahdollisuus.

Työaika on yleistyöaika ja sisältää iltatyötä ja satunnaista viikonlopputyötä.

Tehtävä täytetään 10.1.2023 alkaen. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta maanantaihin 5.12.2022 klo 15.00 mennessä. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista ja ansioluettelon. Alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa työhaastattelussa. Lisäksi tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikostaustaiote. Toimessa noudatetaan 3 kk:n koeaikaa

Lisätietoja

http://www.lumijoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja-rehtori Kari Satamo
kari.satamo@lumijoki.fi, p. 040 571 1462

Lisätietoja

Lumijoen kunta Vapaa-aikapalvelut

Lumijoen kunta sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta, Raahesta ja Oulunsalon lentokentästä. Oulun seudun joukkoliikenteen hyvät palvelut ulottuvat Lumijoelle saakka. Lumijoen kunnalla on maarajat Limingan ja Siikajoen kanssa sekä vesistöissä sijaitsevat rajat Hailuodon ja Oulun kanssa. Lumijoen kunta on pinta-alaltaan melkein Helsingin kokoinen.


Osoite: Toripolku 3, 91980 Lumijoki

Sinulle suositellut työpaikat