Skip to main content
test
Liikuntajohtaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungissa on haettavana liikuntajohtajan virka.

Haemme liikuntajohtajan virkaan vahvaa tehtäväalueensa kehittämisen asiantuntijaa, joka hallitsee myös yksikkönsä johtamiseen tarvittavat taidot. Liikuntapalvelujen yksikkö edistää osaltaan kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja koko kaupungin elinvoiman kehittämistä.

Liikuntapalvelujen yksikön tehtäviin kuuluu kehittää ja tuottaa kaupungin asukkaille liikuntapalveluja yhteistyössä muiden kaupungin viranomaisten sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Yksikön pyrkimyksenä on luoda kotkalaisille mahdollisimmat hyvät edellytykset terveyttä, hyvinvointia ja viihtyvyyttä lisääville monipuolisille liikuntaharrastuksille. Tärkeä osa yksikön tehtäviä on tehdä yhteistyötä eri seuratoimijoiden kanssa.

Tulet mukaan viihtyisään työyhteisöön. Kotkan kaupungissa panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Meillä tehdään kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudella.

Liikuntajohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja että hän on käytännössä hyvin perehtynyt tehtäväalueeseensa. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallishallinnosta, taloudesta, esimiestyöstä ja seuratyöstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme liikuntajohtajalta kykyä käyttää tavallisimpia ICT-ohjelmia.

Valinnassa käytetään tarvittaessa apuna soveltuvuustestejä. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Viran tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 4.543,67 euroa kuukaudessa. Virkaan sovelletaan Kunnallista yleistä työ- ja virkaehtosopimusta (KVTES).

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja ansioluettelo (CV) on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Virkavaalin suorittaa Kotkan kaupunginhallitus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Virka otetaan vastaan 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginjohtaja Esa Sirviö puh. 0400 975 211 esa.sirvio@kotka.fi ja kansliapäällikkö Marianna Ruonala puh. 044 702 4222 marianna.ruonala@kotka.fi

Lisätietoja

Liikuntayksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat