Kuortaneen kunnan sivistystoimi hakee Liikuntakoordinaattoria määräaikaiseen (50%) työsuhteeseen ajalle 1.6.2021-31.5.2022 hankkeessa Liikkuva Kuortane - Liikkumalla parempi mieli.

Liikuntakoordinaattori toimii OKM:n hankkeessa, jolla pyritään monipuolisesti lisäämään kuntalaisten liikunta-aktiivisuutta eri kohderyhmissä. Hankkeen toteuttamisesta vastaa osa-aikainen liikuntakoordinaattori yhteistyössä liikuntasihteerin kanssa. Näkyvimpänä toimena hankkeessa perustetaan liikuntavälinelainaamoja kirjastoon sekä 2-3 kylälle. Lisäksi järjestetään säännöllistä liikuntakerhotoimintaa sekä pyritään elävöittämään ja ideoimaan kylien omia liikuntatapahtumia liikuntakoordinaattorin sekä kyliltä etsittävien liikuntavastaavien kanssa. Hankkeessa keskitytään myös vähän liikkuvien varhaiskasvatusikäisten lasten ja heidän perheidensä liikkumisen lisäämiseen ja tukemiseen, nuorten 15-25-vuotiaiden vapaa-ajan harrastustoiminnan sekä terveys- ja liikuntaneuvonnan kehittämiseen ja ikäihmisten liikkumisen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Muutoinkin hankkeen avulla pyritään järjestämään kohdennettuja liikuntatapahtumia ja näkymään aktiivisesti Kuortaneen liikuntapalvelutarjonnassa.

Liikuntakoordinaattori vastaa työssään hankkeen toteuttamisesta ja vastaa myös hallinnollisesti sen taloudesta sekä raportoinnista yhteistyössä liikuntasihteerin kanssa. Hanketyön lisäksi työntekijälle voidaan tarjota muuta hanke- tai tuntityö, jolla voidaan kasvattaa työaikaa 75-100%:iin. Esimerkiksi vielä hakuvaiheessa oleva Harrastamisen Suomen mallin -harrastekerhohankkeesta.

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja tehtävä sisältää satunnaista ilta- tai viikonlopputyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on liikunnanohjauksen perustutkinto tai muu alan tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus KVTES mukaan.

Lopullisessa valintaprosessissa painotetaan koulutusta, työkokemusta, hanke- tai projektiosaamista sekä työntekijän omatoimisuutta hankkeen toteuttamisessa.

Työssä toimitaan osaksi lasten ja nuorten parissa, minkä takia työhön valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 16.5.2021 klo 23:59 mennessä. Haastattelut toteutetaan etänä keskiviikkona 19.5.2021.

Lisätietoja: Tuomas Mikkola, liikuntasihteeri, 040 6317 442, tuomas.mikkola@kuortane.fi

Lisätietoja

https://kuortane.fi/kuntaesittely/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuomas Mikkola, liikuntasihteeri, 040 6317 442, tuomas.mikkola@kuortane.fi

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Liikuntatoimi

Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.


Osoite: Keskustie 52, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat