Liikuntapäällikön työsuhde - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin liikuntapalveluiden yksikkö hakee liikuntapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 15.7.2020 alkaen.

Liikuntapäällikkö vastaa Kotkan uimahallien toiminnasta. Kotkassa on kaksi uimahallia,joista toisen yhteydessä on myös maauimala. Uimahallien käyttö Kotkassa on vilkasta ja tiloissa on vuosittain yhteensä noin 330 000 asiakaskäyntiä.

Liikuntapäällikkö vastaa vesiliikuntatilojen toiminnallisuudesta sekä osallistuu liikuntatilojen ja -alueiden kehittämiseen liikuntajohtajan alaisuudessa. Liikuntapäällikkö vastaa myös liikuntapalveluyksikön lähiesimiestehtävistä, uimahalleilla toteutettavasta seurayhteistyöstä sekä vesiliikuntatilojen teknisestä tukipalveluyhteistyöstä. Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtona soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä toimialaan ja siihen liittyviin palveluihin. Kokemus seurayhteistyöstä ja uimahallipalveluiden tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, vastuullisuutta ja riittäviä esimiestaitoja.

Tehtävään valitun on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2682,58 euroa/kk. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 78817896 (ma - pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205,48101 KOTKA.

Hakuaika päättyy 5.6.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntajohtaja Antti Mattila p. 040 538 5479 tai sähköposti antti.mattila @kotka.fi

Liikuntayksikkö
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.