Liikuntapaikanhoitaja, oppisopimusopiskelija, 2kpl - Espoon kaupunki

Espoon kaupungin liikunta -ja nuorisopalvelut hakee kahta henkilöä tammikuussa 2021 alkavaan liikuntapaikanhoitajan oppisopimuskoulutukseen.

Liikuntapaikanhoitajan työtehtävät pitävät monipuolisesti sisällään erilaisia liikuntapaikoilla tehtäviä töitä.

Oppisopimuskoulutuksessa työskentelet Espoon kaupungin liikuntapaikoilla opetellen liikuntapaikanhoitajan työtehtäviä ja käyt lähiopetusviikoilla Suomen urheiluopistolla, Vierumäellä (tarkemmin Vierumäestä ja koulutuksesta: https://vierumaki.fi/koulutukset/liikuntapaikka-alan-ammattitutkinto).

Oppisopimuskoulutukseen valittavat tekevät määräaikaisen työsopimuksen. Espoon kaupunki maksaa opiskelijoille palkan ja koulutuksen. Opiskelijat harjoittelevat ja tekevät liikuntapaikanhoitajan töitä Espoon kaupungin liikuntapaikoilla tehden tarvittaessa kaksivuorotyötä muiden liikuntapaikanhoitajien tavoin.


Tehtävässä edellytetään: B-ajokortti

Arvostamme tuntemus erilaisista liikunta -ja urheilulajeista ja liikunnalliset elämäntavat.

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja noin 290 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kulttuuri_ja_liikunta/liikunta/liikunta_ja_ulkoilupaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietojen antaja
Kenttäpäällikkö Juha Helminen, juha.helminen@espoo.fi, 043-8248482

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut, Olosuhteet-palvelualue, Tilat-palveluyksikkö
Osoite: Veräjäpellonkatu 17, 02620 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.