Liikuntapaikkahoitaja - Joutsan kunta

Joutsan kunnan tekninen- ja ympäristöosasto ylläpitää ja kehittää liikuntapaikkoja yhteistyössä yhdistysten ja kumppaneiden kanssa.
Joutsan kunta hakee LIIKUNTAPAIKKAHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 01.06.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Teknisen osaston -yksikössä pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Etsimme ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää liikunnalliseen joukkoomme.

Liikuntapaikanhoitajan tehtävänä on hoitaa, ylläpitää, kehittää sekä valvoa liikuntapaikkoja, joita ovat mm. jääalueet, jalkapallo- ja yleisurheilukentät, ulkoilureitit, lähiliikuntapaikat, uimarannat ja venepaikat. Tarkoitus on luoda olosuhteet harraste- ja kilpatoimintaan sekä omaehtoiseen liikkumiseen näissä paikoissa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto tai työkokemus alalta. Edellytämme:
- kokemusta työkoneiden käytöstä ja huoltamisesta
- tuntemusta jäänhoidosta ja ylläpidosta
- osaamista massa- ja nurmikenttien hoidosta, kuten kasvuolosuhteet, lannoitteet ja kastelu
- B-ajokorttia, sillä tehtävä edellyttää liikkumista kohteiden välillä

Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden ja työkokemuksen ulkoliikunta- ja harrastuspaikkojen sekä jääalueiden ympäristössä työskentelystä. Arvostamme kohteissa tarvittavan ylläpitokaluston ja tekniikan hallintaa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sosiaalisia taitoja.
Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja siinä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Haku päättyy 23.04.2021 kello 15:00. Hakemukset Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

tekninen johtaja Juha-Matti Näykki, puh 0400 646848, juha-matti.naykki@joutsa.fi

Joutsan kunta
Osoite: Länsitie 5, 19650 Joutsa

www.joutsa.fi

Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat