test
liikuntapaikkahoitaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta, Kunnallistekniikka hakee vakituiseen työsuhteeseen liikuntapaikkojen työntekijää. Työ on hyvin monipuolista ulkoliikuntapaikkojen hoitamista kesällä ja talvella. Työskentelyyn liittyy myös jonkin verran ilta ja viikonvaihde työtä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti erikokoisilla työkoneilla ja laitteilla. Lisäksi työhön liittyy työt vihdin uimahallissa.

Toivomme hakijalta kykyä työskennellä pienen tiimin jäsenenä ja myös työskentelyyn itsenäisesti.

Työpaikka sijaitsee Vihdin kunnan Nummelassa hiidenvedentie 3 03100 Nummela (sosiaalitilat ja varikkoalue) ja varsinaiset työt tapahtuvat kunnan alueella.

Vihdin kunta tarjoaa työtekijälle mielekkään ja monipuolisen työn.

Hakijalta edellytämme kokemusta liikuntapaikkojenhoitajan ammatissa työskentelystä , kuorma-auton ajokorttia tai liikenne traktori LT kortti tai henkilöauton ajokortti (pikku e), henkilöauton ajokortti /traktorin ajokortti välttämätön. Otamme huomioon myös muita hakemuksia mikäli on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä yli vuoden ajalta ja sinulla on kuorma-auton ajokortti tai LT ajokortti (liikenne traktori) +henkilöauton ajokortti.

Mainitse hakemuksessa myös kaikki erityisosaaminen kuten, uimahallin työt (vesityökortti) koneiden huoltoon yms. liittyvät kyvyt. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Tiedustelut: liikuntapaikkamestari Tero Nevala 0440421356 arkisin 7-15 (ma-to) ja 7-13 (pe)

Lähetä hakemukset Hakuaika tehtävään päättyy 17.12.2021 klo 18:00 mennessä. Sähköinen hakulomake www.kuntarekry.fi

Hakemusten perusteella kutsumme valitut henkilöt haastatteluun missä on esitettävä mahdolliset todistukset. Haastattelut suoritetaan 23.12.2021 mennessä ja mahdollisesta valinnasta ilmoitetaan viimeistään 30.12.2021 mennessä. Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.vihti.fi/kuntana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tero Nevala, puh. 044 0421 356, s-posti: tero.nevala@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Kunnallistekniset palvelut, Liikuntapaikat

Vihti on luonnonkaunis ja nuorekas noin 30 000 asukkaan kunta pääkaupunkiseudun kupeessa.

Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Rajanaapureitamme ovat muun muassa Espoo, Kirkkonummi ja Nurmijärvi. Vihdistä on vain noin 15 minuutin ajomatka Kehä III:lle, ja Helsinkiin täältä ajaa noin 45 minuutissa.

Asukkaita mukavan kokoiseen kuntaamme vetää pääkaupunkiseudun läheisyys, viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö sekä pääkaupunkiseutua edullisempi hintataso. Olemme täällä riittävän lähellä pääkaupunkiseudun vilinää, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana rauhallisen ja turvallisen arjen rakentamiseen. Meillä sujuva arki rakentuu toimivien peruspalvelujen ja aktiivisen vapaa-ajan yhdistelmästä.

Vihdissä on laajat kaupalliset palvelut ja erikoisliikkeitä, joista saa hyvää, yksilöllistä palvelua kiireettä ja ammattitaidolla.


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Sinulle suositellut työpaikat