Liikuntapaikkamestari - Kangasalan kaupunki

Liikuntapaikkamestarin työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön.

Liikuntapaikkamestari työskentelee ympärivuotisesti pääasiassa ulkoliikuntapaikoilla, uima- ja venerannoilla sekä retkeily- ja virkistysalueilla. Tarvittaessa myös viheralueilla ja muilla ulkoalueilla. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös ohjata työntekijöitä esimiehen ohjeiden mukaisesti. Esimiehenä toimii ulkoalueiden työnjohtaja.

Liikuntapaikkamestarin tehtävän kelpoisuusvaatimus on liikuntapaikkamestarin erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työtehtävä edellyttää mm. ulkoliikuntapaikkojen ylläpidon tuntemusta, niissä käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa vaihtuvissa olosuhteissa sekä kädentaitoja. Liikuntapaikkamestarin on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työssä edellytetään voimassaolevaa B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja yhteistyötaitoja sekä eri liikuntamuotojen tuntemusta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi - avoimet työpaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen p. 050 550 9079, etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka