test
Liikuntapaikkamestari - Eurajoen kunta

Eurajoen kunnan liikunta- ja ulkoilualueiden kunnossapitotehtävät.
Tehtävässä edellytetään kunnossapitokaluston huolto- ja ajotaitoa.
Mahdollisesti myös työvuoroja jäähallilla.

Kelpoisuusvaatimuksena liikuntapaikkahoitajan (LPH) ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtäviisi kuuluu ulkoilu- ja liikuntapaikkojen ja niihin liittyvien kiinteistöjen monipuoliset hoito- ja kunnossapitotehtävät. Käytät työssäsi sesongista riippuen erilaisia työkoneita ja työvälineitä kuten traktoria, mönkijää, raivaus- ja moottorisahaa. Tehtävät painottuvat ulkoilu- ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoon. Työ voi ajoittain olla fyysisesti raskasta ja sitä tehdään vaihtelevissa sääolosuhteissa. Työtehtäviin kuuluu ilta- ja viikonloppuvuoroja tai päivystystehtäviä erilaisten tapahtumien aikaan.
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä erilaisissa olosuhteissa ja erilaisilla työkoneilla. Nykyaikaista otetta ulkoilu- ja liikuntapaikkojen näkyvyyden ja markkinoinnin osalta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme käytännössä hankittua työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta erilaisten työkoneiden käytöstä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö Jarmo Olli p. 044 3124 267

Lisätietoja

Eurajoen kunta, Vapaa-aika

Eurajoen kunnalla menee hyvin monella mittarilla mitattuna. Aiempi kuntaliitos Luvian kanssa ja myönteinen asukasvirta ovat tuoneet mukanaan laajemman väestöpohjan, joka on tällä hetkellä noin 9500 asukasta. Kunnan sijainti kahden Satakunnan suurimman kaupungin välissä Valtatie 8:n varrella, on erinomainen vetovoimatekijä Eurajoen kunnalle.

Tavoitteena on kehittää kuntaa vieläkin vetovoimaisemmaksi positiivisen yhteistyön merkeissä.

Toimiva organisaatio, tehokas päätöksenteko ja laadukas toiminta ovat avaintekijöitä. Henkilöstöä on tällä hetkellä noin 450. Yhteistyössä on voimaa!


Osoite: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki
Eurajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat