Liikuntapaikkatyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Liikuntapaikkatyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Liikuntapaikkatyöntekijän työsuhde uudelleen haettavana. Aiemmin työsuhteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon työsuhdetta täytettäessä.

Liikuntapaikkatyöntekijän työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön.

Liikuntapaikkatyöntekijä työskentelee pääasiassa ulkoliikuntapaikoilla, uima- ja venerannoilla sekä retkeily- ja virkistysalueilla. Tarvittaessa myös viheralueilla ja muilla ulkoalueilla. Hänen tehtäviinsä kuuluu ympärivuotiset ylläpitotyöt em. alueilla. Esimiehenä toimii ulkoalueiden työnjohtaja.

Liikuntapaikkatyöntekijän tehtävän kelpoisuusvaatimus on liikuntapaikkojen hoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työtehtävä edellyttää mm. ulkoliikuntapaikkojen ylläpidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa vaihtuvissa olosuhteissa sekä kädentaitoja. Liikuntapaikkatyöntekijän on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työssä edellytetään joustavuutta, B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja sekä eri liikuntamuotojen tuntemusta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen p. 050 550 9079 ja työnjohtaja Veli-Matti Mytty p. 040 133 6790, etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.