Skip to main content
test
Liikuntapaikkatyöntekijä, kausiluonteiset tehtävät - Jyväskylän kaupunki

Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä on erinomaiset liikkumisen olosuhteet. Kaupungin liikuntapalvelujen yksi keskeinen tehtävä on ylläpitää ja kehittää kaupungin maantieteellisesti laajaa liikuntapaikkaverkkoa, joka käsittää yli 300 kohdetta ulkopelikentistä, ulkoilureiteistä ja uimarannoista isoihin sisäliikuntalaitoksiin. Liikuntapaikkatyöntekijänä pääset osaksi liikuntapalvelujen 140 työntekijän vireää ja moniammatillista työyhteisöä.

Haemme kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikoille

LIIKUNTAPAIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

eri mittaisiin kausiluonteisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin.

Liikuntapaikkatyöntekijän tehtävä sisältää pääasiassa ulkoliikuntapaikkojen kuten kenttien, reittien ja ulkoilualueiden mutta myös sisäliikuntapaikkojen hoidon perustehtäviä. Työ sisältää liikuntapaikkojen valvontaa ja asiakaspalvelua sekä tarvittaessa myös pienimuotoisia liikuntatiloihin liittyviä huoltotehtäviä. Liikuntapaikkatyöntekijältä edellytetään omatoimisuutta tehtävien hoidossa ja työtä tehdään vuorotyöluonteisesti yhdessä tai useammassa työpisteessä osana liikuntapaikkojen hoitoalueen työtiimiä. Fyysiset tehtävät ja vaihtelevat sääolosuhteet kuuluvat työn luonteeseen.

Hakijalta edellytetään motivoitunutta asennetta liikuntaolosuhteiden hoidon työtä kohtaan. Tehtävässä menestymistä tukee liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinnon, tai tutkinnonosien, tai muun soveltuvan koulutuksen suorittaminen. Aikaisempi liikuntapaikka-alan työkokemus sekä liikuntapaikkojen hoidossa tarvittavien koneiden ja laitteiden käytön hallitseminen katsotaan eduksi. Työntekijällä tulee olla vähintään B-ajokortti. Kokoaikaisessa tehtävässä työaika on 38,15 t/vko.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tule liikuntapalveluihin töihin!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapaikkamestari Jani Hyvönen, p. 050 477 5764, jani.hyvonen@jyvaskyla.fi
Palveluesimies Nikke Tuhkanen, p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Liikuntapalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat