Liikuntapaikkatyöntekijöitä (3) - Pirkkalan kunta

Hoidetaan meille kaikille tärkeitä virkistysalueita yhdessä!

Haemme nyt reippaita ja oma-aloitteisia liikuntapaikkatyöntekijöitä (3) kausitöihin ajalla 3.5.2021-29.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviä on kolme ja kausityön pituus on sopimuksen mukaan 5-6 kk huhti-lokakuulla.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat virkistysaluepalvelun ulkoliikuntapaikkojen ja virkistysalueiden kunnossapitotyöt kesäkaudella 2021. Työ on osin iltatyötä ja työssä liikutaan paikasta toiseen, joten työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön työtehtävien hoitamisessa.

Eduksi katsomme alan koulutuksen ja ulkoliikuntapaikka-alueiden ylläpitotöiden käytännön kokemuksen. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä iloista työskentelyotetta tarttua annettuihin työtehtäviin säästä riippumatta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on 18-vuoden ikä sekä B-ajokortti.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden tai 3 kuukauden koeaikaa, riippuen työsuhteen pituudesta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme haastatteluja jo hakuajalle. Alkuperäiset työ- ja mahdolliset tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

kunnanpuutarhuri Pauli Riihinen, puhelin: 050 526 2684 ja liikuntapaikkamestari Kari Koskinen puhelin: 050 590 9318

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.