Liikuntapaikkojen hoitaja - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla julistetaan haettavaksi liikuntapaikkojen hoitajan toimi 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä

Työ pitää sisällään yleisten alueiden liikuntapaikkojen hoitoa ja rakentamista. Tarvittaessa liikuntapaikkojen hoitaja osallistuu koko yleisten alueiden kunnossapito- ja rakentamistöihin.

Edellytämme

Tehtävässä edellytetään siihen soveltuvaa liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkintoa tai muu tehtävään sopiva koulutus. Toivomme aiempaa kokemusta liikunta-alueiden hoidosta ja edellytämme Be-tasoista ajokorttia.

Arvostamme

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reippautta ja asiakaslähtöisyyttä.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpää 0500 719 399, jyrki.tanhuanpaa@ylojarvi.fi tai kenttämestari Terja Molin 050 329 8811 terja.molin@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Teollisuustie 24, Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan