Liikuntapaikkojen hoitaja - Porvoon kaupunki

Liikuntapaikkojen hoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon liikuntapalvelut hakee yhtä liikuntapaikkojen hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 19.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuluu ensisijaisesti kaupungin liikuntapaikkojen ja ulkoilualueiden ympärivuotiset huolto-, kunnossapito- ja valvontatehtävät.

Pätevyysvaatimuksena liikuntapaikkojenhoitajan tai tekninen ammattitutkinto tai työkokemusta vastaavalaisista työtehtävistä. Valitut henkilöt tulee sitoutua työnantajan järjestämiin lisäkoulutuksiin.

Työtehtäviä hoidetaan suomeksi ja ruotsiksi. Ajokortti on välttämätön (AB E).

Palkka on kunnallisen alan teknisen sopimuksen mukaan ja työaika on 38,75h/viikko. Työ on kausittain kaksivuorotyötä.
Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 24.6.2019 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/liikunta-ja-ulkoilu

Lisätietoja antaa ulkoilualueiden esimies Tage Lönnroth puh. 0400 957069

Liikuntapalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan