test
Liikuntapaikkojen hoitaja - Ylöjärven kaupunki

Työn kuvaus

Haemme huipputiimiimme uutta jäsentä!

Yhdyskuntatekniikan yleisillä alueilla työskentelee 19 ammattihenkilöä kunnossapito- ja työnjohtotehtävissä. Nyt haettavan liikuntapaikkojen hoitajan tehtävänä on liikunta-alueiden erilaiset hoitotehtävät.

Tarvittaessa liikuntapaikkojen hoitaja osallistuu koko yleisten alueiden kunnossapito- ja rakentamistöihin. Toimi voidaan täyttää 1.3.2022 alkaen.

Edellytämme

Tehtävässä edellytetään siihen soveltuvaa liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään sopivaa ammatillista koulutusta. Toivomme aiempaa kokemusta latukoneesta, traktoreista ja muista työkoneista. Edellytämme vähintään Be-tasoista ajokorttia.

Arvostamme

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reippautta ja asiakaslähtöisyyttä. Vaikka työtä tehdään paljon koneellisesti, edellytämme valitun ammattilaisen osallistuvan myös muihin fyysisiin töihin.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät TTES mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyshoitajan antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 1.2.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpää, p. 0500 719 399 tai jyrki.tanhuanpaa@ylojarvi.fi ja kenttämestari Tommi Jokinen, p. 050 521 7761 tai tommi.jokinen@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Tekniikka- ja ympäristöosasto koostuu hallinnon ja kehittämisen, yhdyskuntateknisten palveluiden, toimitilojen, kaavoitus- ja maankäyttöpalveluiden sekä lupa- ja valvontapalveluiden vastuualueista. Osaston tehtävät koostuvat mm. kaupungin kunnallisteknisestä suunnittelusta, liikenneväylien ja yleisten alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta. Lisäksi osasto huolehtii kaupungin käytössä olevien toimitilojen rakennuttamisesta, hallinnoinnista ja ylläpidosta. Osaston vastuulla on kaupungin investointiohjelma, joka on vuonna 2022 yli 18 miljoonaa euroa.


Osoite: Teollisuustie 24, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat