Skip to main content
test
Liikuntapaikkojen hoitaja, 5 paikkaa - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut hakee kolmea liikuntapaikkojen hoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin 3.4.2023 alkaen sekä kahta määräaikaista liikuntapaikkojen hoitajaa ajalle 3.4.2023 - 30.4.2024.

Liikuntapaikkojen hoitaja on liikunta- ja urheiluolosuhteiden ammattilainen, joka työskentelee ulko- ja sisäliikuntapaikkojen monipuolisissa hoito- ja kunnossapitotehtävissä sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä. Liikuntapaikkojen hoitaja tuntee eri liikuntalajien liikunta-paikoille asettamat vaatimukset, kiinteistötekniikan käytön ja päivittäisen huollon sekä hallitsee liikuntapaikkojen käyttäjien opastuksen, palvelun ja tarvittavan valvonnan. Työhön kuuluu myös sisä- ja ulkosiivousta sekä ympäristönhoidollisia tehtäviä. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Kelpoisuusehtona on liikuntapaikanhoitajan tai liikuntapaikka-alan ammattitutkinto ja/tai työkokemusta alalta.

Arvostamme kykyä itsenäiseen- ja ryhmätyöskentelyyn sekä idearikkautta ja kehittämisotetta työhön. Työssä tarvitaan tietoteknisiä perustaitoja. Työ sisältää sekä ilta- että viikonlopputyötä.

Tehtävissä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vko.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan työaikojen mukaan ilta- ja viikonloppulisää.

Tehtäviä haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta 17.2.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset todistukset. Haastatteluita voidaan järjestää jo hakuaikana.

Valituille asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kai Herranen
p. 044 794 5203
kai.herranen(at)sivistys.mikkeli.fi
Tiina Juhola
p. 044 794 2407
tiina.juhola(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Liikuntapalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat