Skip to main content
test
Liikuntapaikkojen hoitaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin infrapalveluiden liikuntapaikkayksikössä on haettavana vakituinen liikuntapaikkojen hoitajan tehtävä.

Etsimme joustavaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka viihtyy ulkotöissä ja on halukas oppimaan uutta.

Liikuntapaikkojen hoitajan tehtäviin kuuluu lämmitettävän tekonurmen hoito, työskentely mm. ulkoliikunta-, uima- ja matonpesupaikoilla sekä ulkoilu- ja virkistysreiteillä. Tehtävä sisältää jonkin verran viikonlopputyötä, mutta ei säännöllisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on joko liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto sekä kokemus lämmitettävän tekonurmen hoitotyötehtävistä.

Edellytämme ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa (moottorikelkka, mönkijä, latukone ja nurmenhoitokoneet) ja monipuolista kokemusta tehtäväalueen eri työtehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää vähintään B ajokorttia.

Eduksi katsomme vahvan käytännön osaamisen lämmitettävän tekonurmen hoitotehtävistä sekä kentän lämmönjakoprosessin tuntemuksen. Lisäeduksi luemme liikuntapaikkojen hoitajatutkinnon opintoja. Arvostamme eri liikuntamuotojen tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus (TTES) mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteessa aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Tehtävä täytetään 2.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 26.3.2023 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liikuntapaikkapäällikkö Mika Lehtinen
arkisin klo 8 - 15 puh. 044 4860 923, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat