test
Liikuntapaikkojen hoitaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö


Oletko kädentaitoinen ja osaava henkilö, joka haluaa luoda loistavia liikkumisen olosuhteita kuntalaisille niin leikkurin kuin Zamboninkin päältä käsin?


Haemme nyt


LIIKUNTAPAIKKOJEN HOITAJAA

mukavaan porukkaan liikuntapaikkojen hoidon yksikköömme.


Liikuntapaikkojen hoitajana kunnossapidät ja hoidat Nurmijärven kunnan hallinnoimia liikuntapaikkoja ja -alueita. Pääset työskentelemään monipuolisten olosuhteiden parissa aina talven suositulta tekojäältä kesän vehreisiin jalkapallonurmiin. Tylsistymistä ja yksitoikkoisuuta ei tarvitse pelätä sillä tässä monipuolisessa työssä harvoin kahta samanlaista päivää pääsee kokemaan.


Hakijalta odotamme:

  • liikuntapaikkahoitajan (LPH) tai liikuntapaikkamestarin ammattitutkintoa tai
  • hyvä työkokemus kiinteistöhoidon, liikuntapaikkojen tai ulkotilojen kunnossapidon tehtävistä.
Arvostamme
  • halua kehittää itseään sekä
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja
Ennen kaikkea etsimme vakinaiseen työsuhteeseen oikeanlaista persoonaa, jolla on vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ote työhön.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään kertomalla itsestäsi ja kokemuksestasi, sekä liittämällä CV mukaan hakemukseesi. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. liikuntapaikkapäällikkö Kalle Koski, p. 040 317 4033 tai kalle.koski@nurmijarvi.fi.


Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Hakuaika päättyy 08.12.2021 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5324
  • 17.11.2021 - 8.12.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

vs. liikuntapaikkapäällikkö Kalle Koski, p. 040 317 4033 tai kalle.koski@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat