Skip to main content
test
Liikuntapaikkojenhoitaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnassa on avoinna liikuntapaikkahoitajan vakituinen toimi, joka alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika 14.-28.6.2022 klo 12:00

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toisen asteen tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä edellytetään myös aikaisempaa kokemusta jäähallityöskentelystä, eli esimerkiksi jääkoneella jään ajoa, koneen huoltoa ja muita vastaavia tehtäviä.

Liikuntapaikkahoitajan tehtävä sisältää urheilualueiden monipuolista hoitoa kesä- ja talviolosuhteissa, kiinteistön hoitoa, koneiden ja laitteiden käsittelyä, koneiden ja laitteiden huoltamista sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työaika sisältää myös ilta- ja satunnaista viikonlopputyötä. Lisäksi hakijalta edellytetään osaamista kausityöntekijöiden ohjaamiseen. Liikuntapaikkojenhoitajan toimipaikka on Kyröskosken urheilukentän huoltorakennus, jonka yhteydessä ovat useat liikuntapaikat ja työkoneet.

Hakijan eduksi katsotaan oma-aloitteisuus, joustavuus, fyysinen hyvä kunto, hyvät yhteistyökyky- sekä vuorovaikutustaidot. Arvostamme innokasta ja innovatiivista työasennetta sekä tiimityötaitoja. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme Hämeenkyrön kunnan liikuntapalveluiden hyvän työyhteisön lisäksi monipuolisen työskentely-ympäristön, jossa työntekijä pääsee itse vaikuttamaan työnsä suunniteluun ja suorittamiseen.

Valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi
https://hameenkyro.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mika Koskela
Puhelin: 041 730 4021
Sähköposti: mika.koskela@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Liikuntapalvelut

Hämeenkyrö on kaupunkiseudun parhaan maaseudun kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Hämeenkyrö on pirkanmaalainen kulttuuristaan ja hienosta ympäristöstään tunnettu kunta.

Hämeenkyrö sijaitsee keskeisellä paikalla valtatien 3 varrella, Suomen kasvukäytävällä.


Osoite: Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat