Skip to main content
test

Tekninen toimi hakee Viitasaarelle, Teknisen toimen yhdyskuntatekniikan liikuntapaikkatiimiin, rehtiä ja reipasta henkilöä työkaveriksi. Olethan iloinen, ahkera ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Liikuntapaikkojenhoitaja huolehtii, että liikunta-alueet ovat käyttäjäturvalliset ja houkuttelevat. Työ sisältää myös asiakaskontakteja. Liikuntapaikkojenhoitajan tehtäviin kuuluu liikunta-alueiden huolto- ja ylläpitotehtävät niin ulkoliikuntapaikoilla kuin liikuntapaikkarakennuksissakin. Työ sisältää monipuolisten liikunta-aluetöiden ohella myös työkoneiden ja välineiden huoltotehtäviä. Työaika on yhteensä 100 %, eli 38,25h / viikko. Työ saattaa sisältää tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään vaaditaan aikaisempaa vastaavaa tai vastaavan tyylistä työkokemusta tai liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto. Edellytämme lisäksi perus ATK taitojen hallitsemista, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, innostusta ulkoilmatyöhön sekä reipasta ja iloista otetta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, halua kehittää taitoja sekä taitoa tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan, palkkaus palkkaryhmä 1 sekä lisät työehtosopimuksen ja paikallisen arviointijärjestelmän mukaisesti.
Koeaika 6kk.
Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.
Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 7.2.2023 klo 10.00 mennessä.
Työ -, opiskelu ja muut todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lisätietoja antavat
liikuntapaikkamestari Hannes Saastamoinen hannes.saastamoinen@viitasaari.fi 044 4597 465
työnjohtaja Vesa Pulkkinen vesa.pulkkinen@viitasaari.fi 040 1945 119

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liikuntapaikkamestari Hannes Saastamoinen hannes.saastamoinen@viitasaari.fi 044 4597 465
työnjohtaja Vesa Pulkkinen vesa.pulkkinen@viitasaari.fi 040 1945 119

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki / Teknisen toimen yhdyskuntatekniikan liikuntapaikkatiimi

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempinen kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Pihtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat