Skip to main content
test
Liikuntapalveluiden kesätyöt 2024 - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin nuorten kesän 2024 kesätyöpaikat liikuntapalveluissa on haettavana 5.2..-10.3.2024 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti Seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen kahdesta viikosta kymmeneen viikkoon.

Voit tulla valituksi vain yhteen paikkaan, joten ilmoita hakulomaketta täyttäessäsi ensisijainen hakutoiveesi.

LIIKUNTAPALVELUIDEN KESÄTYÖTEHTÄVÄT

Uimakouluavustaja (15-17 vuotiaat)
2 viikkoa, alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla.

Uimaopettaja (18 vuotta täyttäneet)
Alku- ja loppukesä. Vaaditaan uimaopettajan pätevyys. Kesäuimakoulut järjestetään uimahallissa 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Lisätietoja uimaopettajan pätevyysvaatimuksista löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi).

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt (18 vuotta täyttäneet)
5-10 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti, jonka ajokoe on suoritettu manuaalivaihteisella ajoneuvolla. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin työtehtäviin.

Rantavalvoja (18 vuotta täyttäneet)
4-10 viikkoa, 3.6. - 7.7.2024, 8.7. - 11.8.2024 tai 3.6. - 11.8.2024
Rantavalvojan tehtäviin kuuluu valvoa rannalla turvallisuutta ja järjestystä sekä yleistä siisteyttä. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu ennen hakemista testiuinnin vaatimuksiin, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta, rohkeutta sekä vastuullisuutta.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/liikunta
http://www.facebook.com/Seinäjoen-kaupunki-Liikuntapalvelut-1429349094025980/)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Uimakouluavustaja, uimaopettaja ja rantavalvoja:
Tanja Särkipaju
050 552 9400
tanja.sarkipaju@seinajoki.fi
Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt:
Tuomas Viitasaari
050 473 7855
tuomas.viitasaari@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Liikuntatoimi
Osoite: Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki
Seinäjoen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat