Skip to main content
test
Liikuntasuunnittelijan vakituinen työsuhde - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin liikuntapalveluissa on haettavana liikuntasuunnittelijan vakituinen työsuhde hallinto- ja asiantuntijatehtävään 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsWeb/jsp/mvc/user/logout

Liikuntapalveluiden kohderyhmä on laaja aina vauvaikäisistä ikääntyviin liikuntapalveluiden käyttäjiin. Vuosittainen liikuntatilojen käyttömäärä on vakiintunut noin 1.5 miljoonan käyntikertaan. Kotkassa toimii noin 100 alan järjestöä ja seuraa tuottamassa, joko täysin itsenäisesti tai osittain yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa, toimintaa kuntalaisille.

Liikuntasuunnittelija vastaa liikuntajohtajan alaisuudessa Kotkan kaupungin liikuntapalveluiden suunnittelu- ja kehittämistehtävistä. Työhön kuuluu mm. seurayhteistyön koordinointi ja sen prosessien kehittäminen, verkostoyhteistyö, tilastointi ja toiminnan vaikuttavuuden arviointi.

Liikuntasuunnittelija vastaa osaltaan myös päätösesitysten, lausuntojen ja raporttien tuottamisesta. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisten avustusten valmistelu ja hallinnointi. Työtä tehdään tietoon pohjautuen sekä toimenpiteiden ja palveluiden vaikuttavuutta arvioiden.

Liikuntasuunnittelijan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys alaan. Tehtävä on asiantuntijatehtävä, joka edellyttää laaja-alaista osaamista kunnallisten palveluiden järjestämisestä, kokemusta seura- ja järjestötyöstä sekä ymmärrystä tiedon tuottamisesta, analysoinnista ja soveltamisesta käytäntöön.

Työaikamuoto on toimistotyöaika 36,25 h/vk. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2745,64 €/kk. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. liikuntajohtaja Marjo Rantala, marjo.rantala@kotka.fi, p. 040 192 9638

Lisätietoja

Liikuntayksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat