Skip to main content
test
Liittymisasiantuntija - Riihimäen kaupunki

Riihimäen Vesi hakee verkostoyksikköön vakituiseen työsuhteeseen liittymisasiantuntijaa.

Liittymisasiantuntijan toimenkuvaan kuuluu mm. liitoskohtalausuntojen laatiminen, kiinteistöjen neuvonta ja valvonta vesihuoltoverkostoihin liittymiseen liittyvissä asioissa sekä kiinteistöjen tonttijohto-, liittymis- ja hulevesimaksujen määrittely.

Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa insinöörin (AMK) koulutusta tai vastaavaa työkokemusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat otetaan valinnassa huomioon. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme tehtävään valittavalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä ict-käyttötaitoja.

Henkilöstöetuina tarjoamme esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa verkostopäällikkö Tiia Lampola, tiia.lampola(at)riihimaki.fi, puh. 050 528 6182.
Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta 23.5.2022 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Riihimäen vesi

Riihimäen Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka huolehtii Riihimäen alueen vesihuollosta. Riihimäen Veden palveluksessa on 28 henkilöä.


Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat