Skip to main content
test
Linja-autonkuljettaja / Tampereen kaupunkiliikenne - Tampereen kaupunki

Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos tuottaa korkealuokkaisia seudullisia joukkoliikennepalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, joustavasti, taloudellisesti ja turvallisesti. TKL toimii vakaassa ja suunnitelmallisessa yhteistyössä seudullisen joukkoliikenteen tilaajan kanssa. Meillä työskentelee lähes 300 joukkoliikennealan ammattilaista, joista noin 250 ollessa linja-autonkuljettajina. Olemme Tampereen kaupungin hiilineutraalisuustavoitteiden mukaisesti olleet sähköisen liikenteen edelläkävijä ja kalustoamme täydennetään uusilla sähköisillä linja-autoilla.

Haemme nyt vetovoimaiseen kaupunkiimme linja-autonkuljettajia määräaikaisiin ja vakituisiin tehtäviin Tampereen kaupunkiseudun liikenteeseen.

Olet etsimämme työkaveri, mikäli olet positiivinen, palveluhenkinen, täsmällinen ja luotettava sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on voimassa oleva linja-autonkuljettajan ajolupa ja ammattipätevyys sekä suomen kielen taito.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus kaupunkiseudun liikenteestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisliikennepäällikkö Tommi Arvonen, puh. 040 480 7154 ja liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala, puh. 050 590 9309.

Pyydämme, että liität kopion linja-autonkuljettajan ajoluvasta ja ammattipätevyydestä sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pikaisesti.

Hakuaika päättyy 29.12.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisliikennepäällikkö Tommi Arvonen, puh. 040 480 7154 ja liikennejohtaja Ilkka Ala-Maakala, puh. 050 590 9309.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat