test
Livskraftschef - Siuntion kunta

Vi har allt!

Din uppgift är att sälja denna tanke till andra.

Som livskraftschef är det din uppgift att utveckla Sjundeå och upprätthålla den positiva kommunbilden. Du säljer och marknadsför kommunen i tätt samarbete med tjänste- och befattningsinnehavare inom kommunens alla verksamhetsområden. Du representerar kommunen i olika forum inom näringslivsverksamhet, marknadsföring och turism.

Vi förväntar oss att du modigt börjar marknadsföra och sälja våra tomter och de företagslokaler som finns i kommunen. Du förmedlar information om våra möjligheter till företag och dem som är intresserade av att starta företagsverksamhet. Dessutom kommer du att utveckla och förverkliga kommunens externa kommunikation samt verka som förman för marknadsföringsteamet.

Därtill svarar du för andra överenskomna utvecklingsuppgifter och -projekt i kommunen.

Du har för uppgiften lämplig högskoleexamen och erfarenhet av utvecklingsuppgifter i en kommun. Som fördel anses erfarenhet av näringslivsverksamhet, marknadsföring och kommunikation. Uppgiften förutsätter goda interaktions- och samarbetsfärdigheter.

Vi förutsätter förmågan till självständigt arbete. Uppgiften förutsätter goda kunskaper i finska. Kunskaper i svenska anses som fördel.

Uppgiften är ny och placeras i kommunens organisation på förvaltningsavdelningen. Lönen betalas enligt AKTA. Arbetstiden är 36,25 timmar per vecka. I arbetsförhållandet tillämpas en sex månaders prövotid.

Den valda ska innan befattningen mottas, uppvisa ett godtagbart läkarintyg av företagshälsovården över sitt hälsotillstånd.

Uppgiften besätts från och med 1.2.2022 eller enligt överenskommelse.

Ansökningarna lämnas i första hand in via Kuntarekry-systemet på webbplatsen www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.siuntio.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Förvaltningsdirektör Niko Kannisto, tfn 050 386 0800, fornamn.efternamn@siuntio.fi

Lär dig mer om oss

Hallinto-osasto

Sjundeå är en kommun med ca 6 200 invånare belägen i närheten av metropolområdet på dryga 30 minuters avstånd från Helsingfors. Sjundeå är en naturnära, tvåspråkig och växande kommun som erbjuder sin personal en bra arbetsplats i en inspirerande och sporrande arbetsmiljö. Kommunens personal har en central roll då det gäller att producera högkvalitativa Nyckeltjänster i Sjundeå.


Adress: Parkstigen 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat